Παρακαλω επιλέξτε λιμάνι
Παρακαλω επιλέξτε λιμάνι

NEWS

 

 

Η SEAJETS ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Οκτ 14, 2015
Back

Το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας θα απολαύσουν όσοι συμμετείχαν στο SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015, με την παροχή από τη Seajets χιλιάδων δωρεάν μεταφορών για τα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη, σε οδηγούς, συνοδηγούς αλλά και σε πολλούς τυχερούς φίλους της εταιρείας οι οποίοι πήραν μέρος στις δράσεις που διοργάνωσε η εταιρεία με αφορμή το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις.

Η Ελλάδα είναι μία μαγευτική χώρα, ιδιαίτερα δημοφιλής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για τα πανέμορφα νησιά της και την απέραντη ακτογραμμή της. Με στόχο την προώθηση της χώρας μας ως προορισμού διεθνώς, η Seajets προσέφερε χιλιάδες εισιτήρια, προσελκύοντας ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Ελλάδας, με ιδανική αφορμή το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις όπου οι πρωταθλητές του Αιγαίου συναντούν τους πρωταθλητές της ασφάλτου.

Η ελληνική φιλοξενία είναι γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και αυτό το έχουν διαπιστώσει όσοι έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας. Συνδυάζοντας το απέραντο γαλάζιο και την εξυπηρέτηση, η Ελλάδα θεωρείται ιδανικός τουριστικός προορισμός. Καθόλου τυχαία και η αύξηση αφίξεων κάθε χρόνο των επισκεπτών είτε για διακοπές είτε για δουλειά. Αυτή η προσφορά της Seajets είναι ενδεικτική της πίστης της εταιρείας στη χώρα, τις ομορφιές της αλλά και των απολαύσεων που επιφυλάσσει για τους ταξιδιώτες που αποφασίζουν να την εξερευνήσουν.

Φέτος επισκέπτονται την Ελλάδα πληρώματα από το εξωτερικό με αφορμή το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις. Μαζί τους, και πολλά ελληνικά πληρώματα πήραν μέρος στο θρυλικό αγώνα. Όλοι λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία -εκτός από αγώνα- να ταξιδέψουν σε δεκάδες νησιά του Αιγαίου από το επόμενο καλοκαίρι. Και αυτό γιατί η SEAJETS -η μεγαλύτερη σε μεταφορική ικανότητα εταιρεία ταχύπλοων στον κόσμο- παρέχει σε όλα τα πληρώματα δωρεάν μετακινήσεις με τα υπερσύγχρονα πλοία της, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της Ελλάδας μας. Παράλληλα, την ίδια ευκαιρία θα έχουν και οι πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της Seajets, χάρη στις πολλαπλές δράσεις που διοργάνωσε η εταιρεία τις ημέρες του αγώνα.