SPONSORSHIPS

 

 

H Seajets υπερήφανος υποστηριχτής του Safe Water Sports!

Σεπ 30, 2017
Back
Χορηγική υποστήριξη της πιστοποίησης παραλιών και επικοινωνιακή προβολή του οργανισμού Safe Water Sports!

Αθήνα, Σεπτέμβριος 2017. Φέτος το καλοκαίρι η Seajets, στο πλαίσιο των δράσεων της για την υποστήριξη κάθε προσπάθειας και πρωτοβουλίας που στόχο έχει την ασφάλεια στη θάλασσα και την πρόληψη ατυχημάτων στο νερό, θεμελίωσε τη συνεργασία της με τον οργανισμό Safe Water Sports.
Η κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports ιδρύθηκε με βασικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες στο νερό. Αναγνωρίζοντας τις δράσεις και τα ευεργετικά αποτελέσματα της προσφοράς του Safe Water Sports η Seajets προχώρησε στην χορηγική υποστήριξη της πιστοποίησης επιλεγμένων επιχειρήσεων θαλασσίων σπορ αλλά και της προβολής του συνόλου των δράσεων του οργανισμού στο επιβατικό κοινό της.

Συγκεκριμένα, μέσα από το πρόγραμμα πιστοποίησης, της TUV Austria Hellas και του Safe Water Sports για την καλοκαιρινή περίοδο του 2017, η Seajets ως χορηγός συμμετείχε στην κάλυψη του κόστους πιστοποίησης επιχειρήσεων εκμίσθωσης θαλασσίων σπορ και μέχρι σήμερα έχουν πιστοποιηθεί ήδη 8 επιχειρήσεις σε Πάρο, Μύκονο, Νάξο και Τζιά.
Η κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports ιδρύθηκε με βασικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων.

Ο Οργανισμός συνεργάζεται με τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας σε όλες τις δραστηριότητες αναψυχής που γίνονται στη θάλασσα καθώς και για την πιστοποίηση και των επιχειρήσεων που ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ και μέσα αναψυχής.

Το Safe Water Sports προωθεί επίσης μια ηλεκτρονική πλατφόρμα (web site, mobile apps) μέσω της οποίας ο Έλληνας και ξένος επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για περισσότερες από 3,000 ελληνικές παραλίες, όλες τις νόμιμες επιχειρήσεις θαλασσίων σπορ, τις μαρίνες, τα νοσοκομεία, λιμεναρχεία, τους κανονισμούς ασφαλείας και πολλά άλλα.