Διακοπές στις Κυκλάδες με το Tera Jet, το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο. Καθημερινά από Πειραιά για Πάρο – Ίο – Σαντορίνη με εισιτήρια από 39.90 €

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Bruno και Hugo Magalhaes

Σεπ 27, 2017
Η SEAJETS δίπλα στον Πορτογάλο Bruno Magalhaes στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Rally
Ένας γύρος απομένει για να ολοκληρωθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα rally, και το πορτογαλικό πλήρωμα των Bruno και Hugo Magalhaes βρίσκεται στη 2 η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικώντας μία θέση στο βάθρο των νικητών.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, θα διενεργηθεί από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου στη Λετονία, όπου και θα αναδειχτεί ο φετινός πρωταθλητής του ERC. Στον τελευταίο αυτό γύρο, ο οδηγός θα κυνηγήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και υποστηρίζεται από τη μεγαλύτερη σε μεταφορική ικανότητας εταιρεία ταχυπλόων παγκοσμίως, τη Seajets που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Πορτογαλία!

H χορηγία των αδελφών Magalhaes γίνεται στο πλαίσιο συνεργασίας της SEAJETS με την Πορτογαλική Κυβέρνηση καθώς φέτος εξυπηρετεί με δύο ταχύπλοα σκάφη, τις νήσους Αζόρες στον Ατλαντικό.